Tervetuloa Rahmqvistin joukkoon!

Me olemme toistemme tukena. Meillä se onkin erityisen tärkeää, sillä henkilökohtainen myynti edellyttää suurta omaa motivaatiota. Jos olet valmis vastaamaan haasteeseen, autamme sinua kaikin tavoin onnistumaan.

Avoimet työpaikat

Haluatko meille töihin? Siinä tapauksessa kehityt myyjänä ja saat tilaisuuden kehittyä asiantuntijaksi, joka osaa auttaa muita parantamaan työpäiväänsä. Mitä paremmin tunnet alasi ja tuotteesi, sitä paremmin pystyt auttamaan asiakkaitasi. Ja sitä asiakkaat arvostavat. Tästä syystä olemme päättäneet jakaa toimintamme eri alojen mukaisiin tavaramerkkeihin, joilla on omat erikoistuneet edustajansa. Lisätietoa tavaramerkeistämme on täällä.

Työ myyjänä

”Olen kokeillut erilaisia töitä ja ajan myötä huomannut nauttivani ihmisten parissa työskentelemisestä. Lisäksi arvostan mahdollisuutta kehittyä, ja työ myyjänä Rahmqvistilla tarjoaa tilaisuuden siihen. Se on mielenkiintoista ja haastavaa työtä, jonka ansiosta kasvan sekä ihmisenä että työssäni. Lisäksi jaan yrityksen terveet arvot. Rahmqvist on yritys, jolla on korkeat moraaliset arvot, turvallinen työympäristö ja kannustava ilmapiiri. Onnistuminen on kiinni minusta itsestäni. Se edellyttää vahvaa psyykettä, raudanlujaa tahtoa ja tarkkaa keskittymistä tavoitteisiin. Tervetuloa tulevaisuuteen!”

Meillä myynti tarkoittaa pitkälti neuvomista, eli tietojemme ja palveluidemme tarjoamista asiakkaille, sekä asiakassuhteiden luomista. Asiakkaan huomion herättäminen ja luottamuksen voittaminen edellyttävät tiedon lisäksi myös luontaista palvelu- ja ihmissuhdeosaamista. Se edellyttää sitoutumista ja motivaatiota itsenäiseen työskentelyyn.

Myyjillämme on myös erittäin tärkeä rooli tuotekehittelyssä. Asiakkaiden todellisuutta koskeva palaute on ratkaisevan tärkeää, jotta osaamme kehittää ainutlaatuisia tuotekonsepteja.

Provisiopalkalla työskenteleminen antaa hyvät mahdollisuudet vaikuttaa omaan etenemiseesi ja palkkakehitykseesi, mutta se on myös vaativaa erityisesti ensimmäisten kuukausien aikana, ennen kuin pääset kiinni rutiineihin. Et kuitenkaan ole yksin. Tarjoamme työntekijöillemme kaiken tuen, mitä onnistuminen edellyttää: henkilökohtaisen valmentajan, jatkuvaa koulutusta Rahmqvist Collegessa ja myynnintukemme tarjoamaa apua sekä tarvittavat työvälineet, kuten leasing-auton ja IT-järjestelmät. Ehkä tärkeintä on kuitenkin se, että pääset työskentelemään ainutlaatuisten, erittäin laadukkaiden ja tyylikkäiden tuote- ja palvelukonseptien parissa.

Tämän jälkeen on sinun vuorosi kehittää lahjojasi henkilökohtaisena myyjänä ja auttaa asiakkaitasi parantamaan omaa työpäiväänsä.

Tiedämme, että konseptimme toimii, sillä meillä on jo noin 250 menestyvää myyjää.

Johtaminen ja johdettavana oleminen

”Rahmqvistilla on tärkeää, että uskallat olla oma itsesi – tuotteemme ovat ainutlaatuisia, ja niin ovat myös työntekijämme. Aloitin vuonna 1999 myyjänä, ja nyt olen Pohjoismaista ja toiminnan aloittamisesta muualla Euroopassa vastaava liiketoimintaryhmän johtaja. Matkan aikana olen kehittynyt valtavasti – nyt pystyn antamaan muille sitä tukea, jota itse sain aloittaessani. Yksi esimerkki on teollisuustaustainen Ørjan, jolla ei ole aiempaa kokemusta myyntityöstä.”

Muut puhuvat vapauden tuomasta vastuusta, mutta me puhumme vastuun tuomasta vapaudesta. Se tarkoittaa, että vastuu johtajasi kanssa asettamiesi tavoitteiden saavuttamisesta on suuri, mutta myös vapaus päättää niiden saavuttamiseen johtavista keinoista on suuri. Päätät itse aikatauluistasi sekä alueesi ja asiakassuhteidesi kehittämisestä.

Kokemuksemme mukaan luottamus saa aikaan intoa, sitoutumista ja luovuutta.

Valmentajasi kulkee mukanasi ensimmäisten kolmen kuukauden aikana ja keskustelee lisäksi kanssasi puhelimessa päivittäin. Näin varmistetaan, että saat ainutlaatuisen läheistä ja henkilökohtaista ohjausta sekä käytännöllistä tukea. Valmentajasi auttaa sinua motivoitumaan ja kehittymään asiantuntijaksi, jonka tiedot ja varmuus tuovat itsevarmuutta uusien asiakkaiden hankintaa.

Kun näytät kyntesi ja sinulla on oikeanlaiset luonteenpiirteet, saat mahdollisuuden kehittyä johtajana ja pääset itse valmentamaan uusia myyjiä. Voit myös jatkaa eteenpäin Rahmqvist Collegessa. Jos sinulla on oikeanlaista tahtoa, sinulle avautuvat monipuoliset mahdollisuudet myyjänä, myyntijohtajana, tiiminjohtajana tai myyntipäällikkönä. Kaikki riippuu sinusta itsestäsi.

Hyvää työpäivää!

Mielestämme on tärkeää käyttää tervettä järkeä ja noudattaa terveitä arvoja
– ottaa vastuuta ja pitää huolta ympäristöstä ja toisistamme.
Toivomme, että jaat tämän näkemyksemme.

Haluamme, että viihdyt, kehityt ja voit hyvin

Seuraamme, kuuntelemme ja kannustamme sinua kohti uusia urotekoja. Se tarkoittaa, että pyrimme aktiivisesti suoraan ja rehelliseen viestintään, joka pitää meidät kaikki avoimina uusille vaikutteille, ajatuksille ja ideoille.

Työn ja vapaa-ajan pitäminen tasapainossa on meille tärkeää. Panostammekin terveyttä edistävään toimintaan, jotta kaikki Rahmqvistin työntekijät voisivat hyvin niin henkisesti kuin fyysisestikin. Kuntoilemme paljon yhdessä. Osallistumme esimerkiksi yhdessä Lidingöloppet-juoksutapahtumaan, ja konferensseihimme kuuluu aina paljon liikunnallista ohjelmaa.

Tutustumme toisiimme myös yhteisissä kokoontumisissa ja erilaisissa tapahtumissa. Sen lisäksi tuemme yhteisesti Etelä-Afrikassa toimivaa lastenkotia, joka tarjoaa kodittomille lapsille turvallisen paikan kasvaa.

On tärkeää löytää omassa elämässään tasapaino ja pitää huolta itsestään. Se helpottaa vastaamme tulevista tehtävistä suoriutumista. Yrityksemme on suuri, joten se on myös turvallinen ja taloudellisesti vakaa työpaikka. Jos siis kaipaat vaihtelua työelämääsi sekä turvallista, terveet arvot omaavaa ja monipuoliset mahdollisuudet tarjoavaa työpaikkaa, viihdyt meillä varmasti.

Rahmqvist College on oma koulumme

"Perusta hienolle uralle on hyvät perustiedot. Myynnin kannalta se on juuri sitä mitä saat Rahmqvist Collegesta. Kursseilla painotetaan että myynti on yksinkertaista, joten tee siitä yksinkertaista. Kun olet oppinut perusasiat, sinulla on hieno ura myyjänä Rahmqvist-konsernissa."

Meillä on intohimo sekä  myyntiin että  kehitykseen, ja tarjoamme yhteistyökumppaneillemme oman myyntikoulutuksen. Kaikki myyjämme käyvät läpi peruskoulutuksen Rahmqvist Collegessa, joka keskittyy luomaan henkilökohtaista kehitystä ja parempaa ymmärtämistä ja tuntemusta meidän yrityksen filosofiasta ja toiminnasta.

Käytännössä koulutus toimii punaisena lankana yrityksemme toiminnasta. Kaikki luennoitsijamme ovat päivittäin kentällä myymässä. Heillä on pitkä kokemus ja perusteellinen tuntemus siitä todellisuudesta jota he intohimoisesti jakavat. Joten saat todella ”käytännöllisen” kehityksen- sekä teoriassa että käytännössä. Ja voidaksemme antaa sen sinulle, käytämme vain parhaita asiantuntijoitamme, niitä joilla on oikea kokemus, oikeat oivallukset ja oikeat vaistot. 

Näin tuemme ja kannustamme toisiamme

Motivaatio on erittäin tärkeää. Siksi meidän on huomioitava toistemme onnistumiset selkeästi muutamalla kannustavalla sanalla. Tietenkin autamme mahdollisuuksien mukaan myös tukea tarvitsevia.

Tiedämme, että tämä on myyjillemme erityisen tärkeää. Tiedämme myös, että myyjät ovat usein kilpailuhenkisiä. Siksi myyntikonferenssejamme arvostetaan – palkitsemisen lisäksi arvoa annetaan myös kollegoilta saaduille huomionosoituksille, sillä juuri he tietävät parhaiten, mitä menestyminen edellyttää.

Joka kolmas vuosi järjestetään Euroopan laajuinen Sales Awards -tapahtuma, muina vuosina kansallinen palkitsemistilaisuus. Sales Awards -palkintogaala on oma vuosittainen ”Oscar-gaalamme”, jossa huomioimme ja juhlimme menestyneimpiä työntekijöitämme.

Lisäksi järjestämme konferensseja ja matkoja, joilla tapaamme tavarantoimittajiamme ja luomme yhteisiä kokemuksia tuomaan inspiraatiota arkeen.

Haluamme kantaa vastuuta ympäristöstä ja ihmisistä

Pitkäjänteinen yrittäminen edellyttää terveen järjen käyttöä. Kannattavan yrityksen pyörittämisen ja kehittämisen lisäksi on huolehdittava tulevaisuudesta. Näin helppoa se oikeastaan on. Tästä syystä olemme ensimmäinen yritys, joka sai sekä laatu- (ISO 9001) että ympäristösertifikaatin (ISO 14001) samanaikaisesti – jo vuonna 1996 Tavoitteenamme on kehittää työskentelyprosessejamme ja tuotteitamme niin, että asiakkaat ovat tyytyväisiä, työntekijät viihtyvät ja toimintaa kannattaa. Samalla haluamme pitää ympäristön kuormituksen mahdollisimman vähäisenä. Lisätietoa ympäristötyöstämme on täällä.

Mielestämme kestävään toimintaan sisältyy myös vastuu toisistamme. Erityisen tärkeää huolenpito on maailman niissä kolkissa, joissa asiat ovat kaikkein heikoimmin. Siksi toimimme Rahmqvist Foundation Centre -lastenkodin aloitteentekijänä ja rahoittajana Etelä-Afrikassa. Leif Rahmqvist perusti sen lähellä sijaitsevan Alldaysin kaupungin lasten tilanteen vuoksi. Lastenkoti tarjoaa kodittomille lapsille turvallisen paikan kasvaa, katon pään päälle, ravinteikasta ruokaa, puhdasta juomavettä sekä koulutusta, kirjoja, apua läksyjen teossa ja koulupuvut. 

Mapungubwe Game Reserve – oma keitaamme, josta saamme voimaa ja energiaa!

Mapungubwe Game Reserve -keskuksessa ollessani kävelin usein portaat ylös Breakfast Pointin pieneen taloon, jossa voi syödä aamiaista tai nukkua. Vuorelta avautuu taianomainen näköala: sieltä näkee lähes koko Botswanan, ja vuoren juurella kiemurtelee Limpopo-joki, jossa krokotiilit uiskentelevat kaikessa rauhassa.

Täällä saa elämään aivan uutta näkökulmaa ja sisäistä rauhaa.”

Mapungubwe on Etelä-Afrikan pohjoisosassa sijaitseva Rahmqvist-konsernin konferenssikeskus. Mapungubwe tarkoittaa ”viisasten kiven paikka”. Se antaa inspiraatiota ja motivaatiota tarjoamalla ainutlaatuisen tavan tutustua Afrikan erämaahan. Järjestämme siellä myyntikonferensseja, juhlimme onnistujia, rentoudumme, suunnittelemme tulevaa ja inspiroidumme ainutlaatuisesta ympäristöstä.