Aloita menestyksekäs myyntiura

Myyjänä menestyminen edellyttää hyviä tietoja, ammatin ymmärtämistä ja halua kehittyä jatkuvasti. Siksi meillä on oma liiketalouskoulumme – Rahmqvist College. Koulussa keskitytään myynnin opettamiseen, henkilökohtaisen kehittymisen mahdollistamiseen sekä liikeideamme, filosofiamme ja toimintamme ymmärtämisen ja niitä koskevien tietojen parantamiseen. Rahmqvist Collegen tarkoitus on antaa työntekijöille pitkäaikainen urasuunnitelma. Käytännön tiedon soveltaminen on ”teoreettis-käytännöllisen” koulutuksemme punainen lanka. Kaikki luennoitsijamme tekevät päivittäin käytännön myyntityötä kentällä. Heillä on alasta pitkä kokemus ja käytännön tietoa, jota he jakavat mielellään muille. Toivottavasti näemme pian myyntikoulutuksen vaiheessa 1!


Lukas Forsberg

”Rahmqvist Collegella on suuri merkitys uusille ja hieman kokeneemmille työntekijöille. Täällä he saavat tilaisuuden hioa työtä koskevia tietojaan – tuote-esittelyjä, varaamista, suunnittelua, tavoitteenasettelua ja muuta. Rahmqvist College antaa kaikille mahdollisuuden kasvaa myyjinä ja tarjoaa käytännön työkaluja arkipäivään. Lisäksi se tarjoaa erinomaisen tilaisuuden tavata meitä ja tutustua upeaan työnantajayritykseemme.”

Luennoitsija

Ammattinimike Divisioonapäällikkö, Rahmqvist Delectum
Markkina-alue Ruotsi
Aika Rahmqvistilla Vuodesta 2008
Luentojen aiheet Asiakasvaraukset


Mathias Svensson

”Koulu kertoo, miten hyvä yritys on työntekijöille. Tietoa, tukea, kehittymismahdollisuuksia – vapaudesta ja vastuusta pitävälle Rahmqvist College avaa tien yhteen parhaista mahdollisista ammateista. Koulu on tärkeä resurssi, joka tukee uusia työntekijöitämme ensimmäisestä päivästä alkaen. Luennoilla luodaan myös myyntiorganisaation punaista lankaa, kun uudet ja vanhat myyjät pääsevät jakamaan kokemuksiaan. Täällä koemme, että teemme yhteistyötä ja pyrimme yhdessä samaan suuntaan.” 

Luennoitsija

Ammattinimike Divisioonapäällikkö, Scander
Markkina-alue Norja
Aika Rahmqvistilla Vuodesta 2006
Luentojen aiheet Suunnittelu, ensivaikutelma, päättämistekniikka jne.


Bjørn-Ove Emaus

”Hyvä ura edellyttää hyviä perustietoja. Myynnin tapauksessa saat ne Rahmqvist Collegesta. Koulussa kerron, että myynti on helppoa, joten se kannattaa tehdä helposti. Suunnittelu, ensivaikutelma, tuote-esittely, lopetus ja tilaus – kun sen hallitsee, on hyvä myyntiura Rahmqvist-konsernissa varma. Työ tuo vapautta, mahdollisuuden vaikuttaa itse palkkaan, tilaisuuksia työskennellä ulkomailla – mahdollisuudet ovat monipuoliset, kun tahtoa löytyy.”

Director of Rahmqvist College

Ammattinimike Myyntiedustaja, Vidamic Ergonomics
Markkina-alue Norja
Aika Rahmqvistilla Vuodesta 1984
Luentojen aiheet Myynti, tavoitteet ja motivaatio